Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Ακορντεόν
αρμονίου, πιάνου, φλογέρας,
τραγουδιού για νήπια και παιδιά,
θεωρίας της μουσικής,
μουσικής προπαιδείας,
Μορφολογίας και Ιστορίας της μουσικής,
Ειδικού Αρμονίας, Αντίστιξης, Φυγής
Βυζαντινής Μουσικής
με διαφοροποιημένη διδασκαλία
(και μέσω διαδικτύου/online)


Προετοιμασία εισαγωγής σε Μουσικά Σχολεία

Στείλτε το μήνυμα σας στη φόρμα επικοινωνίας




La java java


Τρίτο Μουσικό Εργαστήρι για ακορντεόν.


Ιδού η παρτιτούρα. Δεν είναι δύσκολη. Προσπαθήστε και εσείς να την παίξετε και θα γίνει σίγουρα ένα από τα αγαπημένα σας κομμάτια.






3το Μουσικό Εργαστήρι για Ακορντεόν



Πάντοτε η μορφή σας μου αποπνέει ένα συναίσθημα χαράς. Όταν όμως σας βλέπω μαζεμένους μου δημιουργείτε μία υπέρτατη χαρά.  Ευχαριστώ πολύ που και φέτος με το παίξιμο σας ντύσατε το πρωινό μας και ζεστάνατε την ψυχή μας.

Αγγελική, Νίκο, Γιώτα, Μαργαρίτα, Εύα και Κέλλυ ήσασταν απολαυστικοί. 
Ευχαριστώ επίσης τον Κωνσταντίνο που παρ'όλη την αγωνία του ήταν εκεί για να μας στηρίξει, όπως επίσης τους φίλους και τις οικογένειες μας που πάντα μας δίνουν δύναμη και θάρρος! 














... θα προστεθούν κι άλλες φωτογραφίες

ΖΩΝΑΡΑΔΙΚΟΙ ΘΡΑΚΗ (ΛΙΑΝΟΧΟΡΤΑΡΟΥΔΙΑ-ΣΤΕΡΓΙΟΣ).



Η εβδομάδα μας θα ξεκινήσει με κάτι παραδοσιακό. Εδώ ο φίλος μας είναι πολύ καλός. Έχει σωστή στάση στο σώμα του, το δεξί του χέρι απο το μπράτσο ως τα δάκτυλα δημιουργούν το σωστό τρίγωνο και η φυσούνα του ανοιγοκλείνει ξεκούραστα χωρίς υπερβολές (εκτός απο δύο σημεία που κλείνει με περισσότερη ένταση λόγω φυσικά της δύναμής του).
Απολαύστε τον.


Ο Ζωναράδικος ήρθε απο την Ανατολική Ρωμυλία απο Έλληνες πρόσφυγες. Είναι ένας παραδοσιακός χορός και προέρχεται από τη Θράκη. Οφείλει την ονομασία του στη λαβή που χρησιμοποιούσαν οι άντρες χορευτές. 
 καλή εβδομάδα να έχουμε.

The Lawrence Welk Show: Tico Tico





Εδώ βλέπουμε και ακούμε ένα σπουδαίο ακορντεονίστα τον Myron Floren. Θα ασχοληθούμε κάποια στιγμή μαζί του περισσότερο. Απολαύστε τον.

The Free Bass Accordion





Με ρωτάτε τι είναι το freebass ακορντεόν. Το freebass είναι ένα σύστημα όπου επιτρέπει στο μπάσο να παίζει ελεύθερα μονές νότες όπως κάνει το πιάνο. Η γκάμα είναι μεγάλη. Μπορεί να φτάσει και τις τρεις οκτάβες ίσως και περισσότερες. Το ακορντεόν αυτό δίνει μεγαλύτερη
πρόσβαση στον εκτελεστή να παίζει μελωδίες και στο αριστερό χέρι. Έτσι μπορεί να διαμορφώνει μόνος του τις συγχορδίες. Δείτε το παραπάνω βιντεάκι, θα σας κατατοπίσει καλύτερα. Σας φιλώ!